Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 27 d’abril de 2020

3r trimestre. Projecte DETECTIUS DE L'ARTDETECTIUS DE L'ART

Per completar aquesta missió “ultra secreta” heu d’escollir una de les quatre obres d’art que està buscant la detectiu Michelle i ajudar-la a trobar-la. Són aquestes (escolliu-ne UNA):

El resultat del vostre treball ha de ser un treball escrit, que fareu arribar per mail a la vostra tutora o tutor. Aquest treball pot estar fet en Word, Power Point, a mà, o fins i tot, en forma de mural (llavors ens haureu de fer arribar fotografies). Per realitzar aquest treball fareu servir diferents idiomes (català, castellà i anglès), en cada apartat us direm en quina llengua l’heu de fer.

El treball tindrà tres parts, per a realitzar cada part tindreu una setmana de marge, la primera, que heu de fer durant aquesta setmana i lliurar com a màxim el diumenge 3 de maig, ha de tenir els següents punts:

1. Explicació de la ciutat on es troba el quadre. (en català)
Aquest apartat ha d’incloure (en forma de redactat i amb les vostres paraules):
o Explicació de dades interessants sobre la ciutat.
o Moneda pròpia del país on es troba. Canvi a l’euro.
o Monuments importants per visitar a la ciutat.
o Menjars típics de la ciutat.
o Fotografies de la ciutat.

2. Guia de frases útils en anglès i en l’idioma propi del país que visiteu.
Aquest apartat ha d’incloure un llistat de frases que penseu que us poden ser útils durant el viatge, la visita a la ciutat i la visita al museu, amb la seva traducció en la llengua que es parla al país que visitareu i en anglès. Encara que el país al qual viatgeu no sigui de parla anglesa, pot ser útil el vocabulari en anglès, per exemple, per parlar amb altres turistes. 
Us adjuntem un document en PDF amb propostes mínimes per aquest mini-diccionari. Podeu fer més frases i paraules que us semblin útils per visitar la ciutat i el museu on es troba el quadre que heu escollit.

Us explicarem la segona part una vegada lliurada la primera.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada