Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 6 de juny de 2020

Projecte "Consum responsable": CONTE UN INTERCANVI DE MÓN

Un intercanvi de món

Fa molt de temps dintre d’una galàxia anomenada Fogo, hi havien dos planetes ben diferents: el més cap al nord es deia Tween i el més cap al sud es deia Nibiru.

En el planeta Tween hi vivia una nena de 10 anys que es deia Laura, aquell planeta estava molt contaminat pels fums de les fàbriques i no els importava gens ni mica el medi ambient.

   

                                              

En canvi en el planeta Nibiru, on vivia una nena que es deia Mar, tot era natural, hi havia camps de flors i no hi havia tantes fàbriques.

Un dia la Laura i la Mar van anar d’excursió, cada una pel seu planeta i, de sobte, va haver-hi una tempesta molt forta, als dos planetes a la vegada, i de cop es van intercanviar de món. La Laura va anar al planeta de la Mar i la Mar al planeta de la Laura.

Quan la Mar va arribar al planeta de la Laura es va quedar parada, mai havia vist tanta contaminació en la seva vida, estava “flipant”.

Mentrestant la Laura, que estava al planeta de la Mar, també es va quedar bocabadada i enlluernada de tanta llum i naturalesa.

En aquell moment la Laura es va adonar de que en el seu planeta tot estava fatal i molt contaminat per culpa de les fàbriques de roba i per la falta de recursos perquè ja se’ls havien acabat.

Mentrestant, la Mar va ajudar al planeta Tween a aturar totes les fàbriques que contaminaven i també els va ensenyar a viure de la naturalesa

La Mar trobava molt a faltar el seu planeta així que va decidir construir un coet i anar-se’n al seu planeta.

Quan hi va arribar es va trobar amb la Laura i es van fer molt amigues.

Al final les dues van descobrir un planeta nou i van decidir quedar-se a viure allà. El planeta es va dir Terra i era tan bonic que cada cop arribaven més habitants perquè era un planeta molt més sostenible, tothom era conscient que per tenir un planeta bonic havien de cuidar-lo  i una manera de fer-ho era fabricant roba ecològica i reutilitzant-la.       

FI     


Autores: Laia, Martina A., Martina G. i Naty